• 22 april, 2018

Leonardo da Vinci – en presentation 2 oktober 2018

Leonardo da Vinci – en presentation 2 oktober 2018

1024 573 Flaménska Galleriet & Borås och Sjuhäradsbygdens Konstförening

Höstens andra konst- och kulturresa går till Kalmar slott och utställningen Da Vinci Inventions.

Under närmare ett år umgicks jag, Agneta Rehder, med Leonardo da Vinci då jag översatte den franske författaren Serge Bramlys biografi. Nu vill jag gärna dela med mig av det jag lärde mig. Det blir en personlig berättelse med bilder, lite musik och några överraskningar.
Alla är varmt välkomna, inte enbart konstföreningens medlemmar. Ingen förhandsanmälan krävs.

Tack vare vårt samarbete med Folkuniversitetet har vi också fått tillgång till en modern föreläsningssal med hörslinga och ljudanläggning i toppklass.

Hoppas vi ses kl 18.00 den 2 oktober på Träffpunkt Simonsland.