• 10 december, 2019

Ateljébesök hos keramiker Eva Bengtsson i Frillesås den 9 maj 2020

Ateljébesök hos keramiker Eva Bengtsson i Frillesås den 9 maj 2020

Ateljébesök hos keramiker Eva Bengtsson i Frillesås den 9 maj 2020 900 650 Borås och Sjuhäradsbygdens Konstförening & Flaménska Galleriet

”I norra Halland – i Frillesås, vid vattnet har jag min bas. Här finns naturen, stränderna havet och öarna. Här arbetar jag varenda dag när jag är hemma. Jag går mellan husen; bostaden och ateljén, jag är en stund i trädgården, jag vandrar med min kungspudel Yoko och följer vädrets och årstidernas växlingar, hejar på någon. Allt är viktigt för det jag gör i ateljén.”
Ur katalog #126 Konsthallen Hishult, KÅ Gustafsson 2015

Den 9 maj kl 15–17 är vi välkomna till denna vackra miljö och får höra Eva berätta om sitt konstnärskap, där de stora krukorna har blivit hennes signum.
Vi bjuds på kaffe med dopp och får tillfälle till inköp.

Antal deltagare: högst 20
Vi åker med egen bil och ordnar samåkning för den som vill.
Anmälan till agneta_rehder@icloud.com eller sms 070-5426940 så snart du vill men senast den 28 april

Klicka på länken nedan och läs mera om Eva

Eva Bengtsson