Medlemsinfo

Medlemsbrev. Här kan du se det senaste medlemsbrevet (för våren 2017) som utskrivbar pdf. Det är bara att klicka här!

Årsmötet 2017. Härmed kallas du som är medlem till årsmöte med sedvanliga årsmötesförhandlingar torsdag 30 mars 2017 kl 18.  Plats: Borås Konstmuseum. Dagordning med ärendelista publiceras på här senast en vecka före årsmötet. Motioner till stämman skall vara skriftliga och inlämnade till styrelsen senast fyra veckor före stämman.

Klockan 19, efter årsmötet berättar Dan Wolgers och visar bilder. Dan Wolgers är professor skulptur vid Kungliga Konsthögskolan och en av få svenska konstnärer som ställt ut på Louvren. Han är full av hugskott och humor, prövar och ifrågasätter det mesta och naturligtvis provocerar och chockerar han åskådaren. Ett exempel är när han fick uppdraget att designa omslaget till Gula sidorna i Stockholms telefonkatalog, satte han dit sitt eget telefonnummer i stället för en bild. Välkommen att lyssna på den fortsatta berättelsen. Ta gärna med en gäst. Föredraget är öppet för alla. Fri entré.

Vill du läsa protokollet från senaste årsmötet (2017) behöver du bara klicka här!

Dan Wolgers

Mejlinbjudan. Vill du ha inbjudningar med e-post till vernissagerna av utställningarna på Flaménska Galleriet kan du få det genom att anmäla din mejladress. Du bara sänder den bara till info@flamenska.se